Naše první e-kuchařka CUKROVÍ BEZ LEPKU A CUKRU

Kategorie: Raw strava

Naše první e-kuchařka CUKROVÍ BEZ LEPKU A CUKRU 

Zjednodušte si letošní Vánoce a nepřemýšlejte pak v lednu nad přibranými kily. Upečte české cukroví ve zdravější podobě. Bez lepku, bez cukru, pečené i nepečené. Vyzkoušejte použití jiných surovin, než je pšeničná mouka, cukr a ztužené tuky. Naučte sebe a své děti mlsat zdravě a redukujte tak zdravotní problémy (alergie, ekzémy, záněty a jiné). Naše cukroví je vhodné i na svačinku, je plné živin, minerálů a vitamínů. Poznejte chuť skutečných surovin.

Cukrovi-hlavni-strana
Cukroví bez lepku a cukru 

Naše cukroví je:

  • chuťově vynikající pro dospělé
  • milují ho i děti
  • vypadá jako česká klasika
  • je plné živin, minerálů a vitamínů
  • vhodné jako zdravá svačinka
  • jednoduché na přípravu
  • bez lepku, cukru a ztužených tuků
  • v RAW nepečené podobě
  • PALEO bez největších alergenů – mouky, cukru, mléka

 

E-kuchařku CUKROVÍ BEZ LEPKU A CUKRU se již neprodává

 

Co vás čeká po zakoupení naší e-kuchařky?

  • recepty na tradiční české cukroví ve zdravé podobě
  • celkem 21 receptů
  • RAW recepty – nepečené a živé cukroví
    • perníčky, rohlíčky, ledové kaštany, marcipán a další
  • PALEO recepy – cukroví bez největších alergenů
    • kokosky, linecké, florentýnky, marokánky a další
  • rady – jak postupovat při pečení cukroví z jiných surovin
  • plno nádherných fotografií

 

 

 

Upečené vzorky cukroví ochutnávala spousta známých. Všichni byli nadšení. Děkujeme za milé komentáře.

Nádherné fotografie, výborné, originální a už od prvního pohledu chutné recepty. ‚Blbu vzdorné‘ návody, dodatečné informace o základních ingrediencích, ale i těch více exotických. To vše jistě zaručí, že uspějete a možná ani návštěva nepozná, že mlsala o dosti více zdravě, než je zvyklá. Knihu určitě doporučuji, sami podle ní upečeme!     Miroslav Metla Matoušek – e-shop PALEO DOUPĚ

„Kuchařka na cukroví bez lepku je úžasnou inspirací, jak mlsat a zase tolik nehřešit…fotky jsou vynikající a cukroví na nich ve skutečnosti chuťově naprosto nedostižené. A protože jsem byla zvědavá, jak se ony skvosty připravují, neváhala jsem a kuchařku zakoupila“        Michaela Málková

„Hezký večer ,kuchařku jsem si stáhla, už ji mám v počítači. Děkuji mnohokrát.Hned jsem si udělala cukrovíčko Bounty,to proto,že mám tyto suroviny doma.Je to dobrůtka. Letošní vánoce budou zdravé díky této Vaší kuchařce.Sleduji Váš blog i intrnetové stránky-moc se mi líbí. Přeji Vám mnoho životního štěstí a děkuji“    Helena Káčeriková

„Kniha přišla v pořádku a je úžasná, velice děkuji i za její sepsání. Myslím, že bude nejpoužívanější knihou nejen letoších Vánoc .Přeji Vám krásné prožití Vánoc a jen to nejlepší do nového roku.“  Tereza Červencová

 Děkujeme, že jste si zakoupili naši e-kuchařku Cukroví bez lepku a cukru

Brychova_hanaHana Brychová

„Veškeré nemoci jsou nám darem, protože vysílají signál, že musíme něco změnit.“

Již mnoho let se zabývám výživovým poradenstvím se zaměřením na pomoc při zdravotních problémech. Redukční a zdravé recepty musí být natolik chutné, aby se staly každodenní součástí jídelníčků. Pak se součástí života stane i štíhlost a zdraví.

Autorka tohoto webu www.receptynahubnuti.cz

 

 

10380693_605916772864084_5403230721442482463_oJana Novotná

„Život je příliš krátký na to, abychom si jej kazili špatným a nekvalitním jídlem.” 

Tím jsem se řídila i při tvorbě receptů pro tuto kuchařku. Roky zkušeností v oblasti gastronomie mi dovolují nebát se experimentovat.

Více o mně se můžete dozvědět na profesní facebookové stránce www.facebook.com/sefkucharkaJana

Štítky:
Kategorie: Raw strava

ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI

VÍCE INFO

11 komentářů

  1. Ilona Novosadová řečeno Prosinec 17, 2015 Odpovědět

    Ráda bych poděkovala za inspiraci, kterou jsem načerpala ve Vaší kuchařce. Do této doby jsem neměla s raw cukrovím žádné zkušenosti a spoustu surovin jsem neznala. Mé obavy pominuly po prvním receptu. Zkoušela jsem pistáciová kola, pekanky a rohlíčky.Vítězem podle chuti jsou pro mě rohlíčky – mňamka! Pekanky jsou zajímavé. Ten celý ořech navrchu je super. Čokoláda mě hodně překvapila. Nikdy bych neřekla, že takhle pěkně a poměrně rychle ztuhne. Použiji ji určitě i jinde. Bavila mě její hořkost, je krásně lesklá. Určitě vyzkoušejte!

    Prosím čekejte...
    1. Hana Brychová řečeno Prosinec 18, 2015 Odpovědět

      Moc děkujeme za milý komentář 🙂

      Prosím čekejte...
  2. Marketuse řečeno Prosinec 3, 2015 Odpovědět

    Kuchařka je úžasná.Všechno vypadá krásně. Už se těším, až recepty vyzkouším. Děkuji a přeji mnoho dalších nápadů. Mám váš blog mezi oblíbenými.

    Prosím čekejte...
    1. Hana Brychová řečeno Prosinec 3, 2015 Odpovědět

      Děkujeme a pochlubte se pak fotkou svého cukroví. 🙂

      Prosím čekejte...
  3. marci řečeno Prosinec 1, 2015 Odpovědět

    Moc krásná kuchařka. O víkendu jsem dělala ten marcipán. LUXUSNÍ!!!!! Děkuji

    Prosím čekejte...
    1. Hana Brychová řečeno Prosinec 3, 2015 Odpovědět

      Děkujeme. I u mě byl marcipán jeden z nejlepších. Pak ještě pekanky, nugát a florentýnky.

      Prosím čekejte...
  4. ala.tepla řečeno Listopad 24, 2015 Odpovědět

    Dobrý den, recepty vypadají opravdu úžasně. Už se těším jak je vyzkouším. Přeji mnoho úspěchů. Alena

    Prosím čekejte...
    1. Hana Brychová řečeno Prosinec 1, 2015 Odpovědět

      Děkujeme za milý komentář. Až něco upečete, tak můžete poslat fotku 🙂

      Prosím čekejte...
  5. monikah řečeno Listopad 23, 2015 Odpovědět

    Dobrý den, zakoupila jsem si Vaši kuchařku a již se těším, jak recepty vyzkoušíme – vypadají opravdu skvěle. Jen prosím o radu, jak hodně dopředu je možné raw a paleo cukroví připravovat? Je potřeba, aby se i paleo cukroví trochu rozleželo? A s raw cukrovím je to stejné jako s klasickým nepečeným? Předem děkuji za odpověď. Monika

    Prosím čekejte...
    1. JanaNovotna řečeno Listopad 26, 2015 Odpovědět

      Dobrý den, paleo cukroví můžete připravovat stejně jako tradiční, tak jak jste zvyklá.I paleo perníčky se dají konzumovat hned po upečení.Já osobně připravuji cukroví těsně před svátky, aby bylo co nejčerstvější. RAW cukroví doporučuji dát prosušit do sušičky na ovoce, stačí jen na pár hodin.Částečně tak prodloužíte trvanlivost cukroví. Bez sušičky ůžete cukroví také vyrobit, ale připravujte ho těsně před Štědrým dnem a zkonzumujte co nejdříve.V chladném a suchém prostředí ( ne v lednici, tam je relativně vysoká vlhkost) vydrží cca 3 týdny. Přeji ať se dílo podaří 🙂 Jana

      Prosím čekejte...
    2. Hana Brychová řečeno Prosinec 1, 2015 Odpovědět

      Jsem ráda, že se kuchařka líbí 🙂

      Prosím čekejte...

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*