Pizza chléb bez mouky (lowcarb, keto)

Kategorie: bez lepku, bez masa, ketogenní strava, lowcarb strava, sacharidy do 6g, strava s nižším GI

Prosím čekejte...
Čas přípravy
5 minut
Délka vaření
20 minut
Obtížnost
snadné
Podávání
6 porcí
Jídlo

hlavní jídla

přílohy

pečivo

na cesty

Přidal
Přidáno
70 g
mandlová mouka
150 g
strouhaná mozzarellla
40 g
lučina krémová
1 ČL
jedlá soda
4 stroužky
česnek
1 ks
vejce
2 PL
parmezán
dle chuti
sůl
dle chuti
pažitka
Pizza chléb bez mouky (lowcarb, keto)

Tento luxusní chlebík mě tedy opravdu dostal. A dostal snad všechny, kdo ho ochutnali. Vyzkoušela jsem pár podobných receptů dohledatelných na webu, ale nakonce jsem si recept stejně udělala podle sebe.

Pro lowcarb a keto jedlíky je to skvělé doplnění jídelníčku o něco, co chutná jako pečivo. A pro všechny, kdo začínají, je to ukázka toho, že hubnutí s ketogenní stravou je prostě velmi chutné a výživné. Ještě jste nezkusili ketogenní stravu z přirozených potravin? Přihlaste se do online kurzu ZKUS TO S KETO. Provedu vás přechodem na tukový metabolismus, naučíte se sestavit si jídelníček a úspěšně tak dojdete k vysněné postavě jako ostatní klienti, kteří museli vyměnit své šatníky. 

Recept na chlebík je velmi jednoduchý. Strouhanou mozzarelu mám vyzkoušenou z Lidlu. Lučinu jsem použila tu krémovou, přímo se jmenuje krémová lučina – krémová tvarohová svačinka. Mohl by se použít i nějaký cream cheese, ale jsou mnohem dražší. Místo madlové mouky zařazuji rozmixované mandle, přijde mi vhodnější mít je po ruce vždy čerstvé.

Věřím, že vám chlebík bude také moc chutnat.

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 

PROČ ZVOLIT ONLINE KURZ HUBNUTÍ- ZKUS TO S KETO

CO JE TO KETOGENNÍ STRAVA

DÍKY KETOGENNÍ STRAVĚ JSEM ŠŤASTNÁ – LUCKA ZHUBLA 52 KG

 

 

 

  1. Strouhanou mozzarelu a lučinu dáme do misky a necháme v mikrovlnce cca 60sec roztéct.
  2. Poté přidáme mleté mandle, jedlou sodu, sůl a rozetřený česnek a vařečkou nebo rukou vytvoříme těsto.
  3. Rukama rozložíme těsto na plech vyložený pečícícm papírem.
  4. V hrnečku smícháme vejce, rozetřenýčesnek, pažitku a strouhaný parmezán. Směsí potřeme celý povrch těsta.
  5. Dáme péct cca na 20 min do vyhřáté trouby na 170 stupňů.
  6. Nakrájíme na plátky a podáváme teplé nebo studené.

ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI

VÍCE INFO

4 komentáře

  1. Lenks řečeno Březen 27, 2019 Odpovědět

    Dobrý den, prosím o info Jak velká je 1 porce? Kvůli nutričnim hodnotám. Dekuji Lenka

    Prosím čekejte...
    1. Hana Brychová řečeno Březen 28, 2019 Odpovědět

      Je to uvedeno na 4tém řádku vpravo nahoře. Celkem je to recept na 6 porcí.

      Prosím čekejte...
  2. Martina řečeno Únor 16, 2019 Odpovědět

    Dobrý den, jen se chci zeptat na ta množství surovin – 4 stroužky jedlé sody atd. To si asi zařádil šotek, ne? Jinak se těším, až to vyzkouším. Vypadá to skvěle.

    Prosím čekejte...
  3. Dája řečeno Únor 16, 2019 Odpovědět

    Neskutečně výborný, přidala jsem ještě česnek a to jsme skoro brečeli…..Takže chřipajza nemá šanci.. Díky za recept

    Prosím čekejte...

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*