Rybí pomazánka s čerstvým lososem

Kategorie: bez lepku, bez ořechů, bez vajec, ketogenní strava, lowcarb strava, paleo primal, sacharidy do 6g, strava s nižším GI

Prosím čekejte...
Čas přípravy
10 minut
Délka vaření
10 minut
Obtížnost
snadné
Podávání
2 porce
Jídlo

omáčky, pomazánky, dipy

Přidal
Přidáno
80 g
tuňák ve vlastní šťávě
100 g
losos připravený v páře
1 PL
olivový olej
100 g
lučina
2 ks
jarní cibulka
1 špetka
sůl
Rybí pomazánka s čerstvým lososem

Rybičkovou pomazánku znají snad naprosto všichni a většina lidí ji má ráda. V poradně se ale často setkávám s lidmi, kteří nemají rádi čerstvé ryby. Je zajímavé, že konzervované ryby a pomazánka třeba z tuňáka jim nevadí. Losos je vynikajícím zdrojem omega3 a je žádoucí zařazovat jej do stravy často. Tak jsem pátrala, jak do nejedlíka ryb dostat kus čerstvého lososa. A vyšlo to. Nejedlík ryb naprosto nic nepoznal a pomazánku vychvaloval.

 

 

  1. Jarní cibulku nakrájejte na co nejmenší kousky.
  2. Přidejte tuňáka ve vlastní šťávě ( bez vody), lososa připraveného v páře, lučinu, olivový olej a vyšlehejte do jemna.

ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI

VÍCE INFO

Zatím žádné komentáře, buďte první!

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*