Pikantní omáčka k masu

Kategorie: bez lepku, bez masa, bez mléčných, bez ořechů, bez vajec, lowcarb strava, paleo primal, paleo strava, sacharidy 6 - 10g, strava s nižším GI, whole30

Prosím čekejte...
Čas přípravy
10 minut
Délka vaření
20 minut
Obtížnost
snadné
Podávání
4 porce
Jídlo
omáčky, dipy
Přidal
Přidáno
200 g
mrkev
200 g
cibule
40 g
uzené sádlo
2 ČL
adžika
2 ks
bobkový list
2 ks
nové koření
sůl
pepř
100 ml
smetana na vaření 12%
Pikantní omáčka k masu

Tento recept pochází z facebookové skupiny KETO a LOW CARB životní styl a poskytla jej Markéta.

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev nastoruháme nahrubo a vše na olivovém oleji osmahneme dozlatova.
  2. Podlejeme cca 400 -450 ml vody, přidáme sůl, pepř, adžiku, nové koření a bobkový list a necháme na mírném plameni 20 minut vařit.
  3. Vyjmeme bobkový list a nové koření a tyčovým mixérem rozmixujeme na hladkou omáčku. Přidáme smetanu, necháme projít varem a můžeme podávat.

ZKUS TO S KETO – online kurz hubnutí s ketogenní stravou

Více info

Zatím žádné komentáře, buďte první!

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*