Mleté maso se žampionovou omáčkou

Kategorie: bez lepku, bez ořechů, bez vajec, ketogenní strava, lowcarb strava, paleo primal, sacharidy 10 - 15g

Prosím čekejte...
Čas přípravy
10 minut
Délka vaření
25 minut
Obtížnost
střední
Podávání
1 porce
Jídlo
hlavní jídla
Přidal
Přidáno
100 g
mleté hovězí maso
1 ks
cibule
10 g
sádlo
100 g
žampiony
100 ml
smetana na vaření 12%
sůl
pepř
provensálské koření
Mleté maso se žampionovou omáčkou

Tento recept pochází z facebookové skupiny KETO a LOW CARB životní styl a poskytla jej Kateřina P.

  1. Cibuli nakrájíme a restujeme se žampiony na sádle dozlatova.
  2. Přidáme mleté maso, sůl, koření, podlejeme trochou vody (asi 50 ml) a dusíme 20 minut.
  3. Nakonec přidáme smetanu a necháme projít varem, poté můžeme podávat.

ZKUS TO S KETO – online kurz hubnutí s ketogenní stravou

Více info

Jeden komentář

  1. krucinka řečeno Únor 10, 2019 Odpovědět

    Úžasná mňamina. Tenhle receptík je oblíbený.

    Prosím čekejte...

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*