LC linecké

Kategorie: bez lepku, bez masa, lowcarb strava, paleo primal

Prosím čekejte...
Čas přípravy
40 minut
Délka vaření
8 minut
Obtížnost
střední
Podávání
20 porcí
Jídlo
dezerty
Přidal
Přidáno
310 g
mandlová mouka
20 g
kokosová mouka
250 g
máslo
30 ml
smetana ke šlehání
120 g
erythritol
1 ks
vejce
1 špetka
vanilka
1 PL
šťáva z citronu
1/2 ČL
kůra z chemicky neošetřeného citrónu
1 špetka
sůl
LC linecké

Tento recept pochází z facebookové skupiny KETO a LOW CARB životní styl a poskytla jej Hana T.

  1. Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Je zapotřebí pořádně propracovat rukama. Při zpracování se těsto dost lepí, ale po zchladnutí se to zlepší. I tak jsem si při válení podsypávala kokosovou moukou. Těsto rozdělíme napůl, každou polovinu zabalíme do potravinářské folie a dáme přes noc vychladit do lednice.
  2. Druhý den těsto vyndáme z lednice a necháme jej při pokojové teplotě trochu povolit. Poté z těsta vyválíme tenčí placky, ze kterých vykrajujeme zvolené tvary.
  3. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 8 minut. Hlídejte, lehce se připečou. Plníme 100% marmeládou.

ZKUS TO S KETO – online kurz hubnutí s ketogenní stravou

Více info

Zatím žádné komentáře, buďte první!

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*