Kuřecí játra na tymiánu

Kategorie: bez lepku, bez mléčných, bez ořechů, bez vajec, ketogenní strava, lowcarb strava, paleo primal, paleo strava, sacharidy nad 15g, strava s nižším GI, whole30

Prosím čekejte...
Čas přípravy
70 minut
Délka vaření
10 minut
Obtížnost
snadné
Podávání
1 porce
Jídlo
hlavní jídla
Přidal
Přidáno
150 g
kuřecí játra
100 g
cibule
1 špetka
tymián
20 g
olivový olej
Kuřecí játra na tymiánu

Jatýrka mám moc ráda

, ale nezařazuji je do jídelníčku často. Proto jsem si na ně vzpomněla při plánování stravování na celý první týden Whole30. Aby byla dodržena pestrost stravy a neopakovalo se stále stejné maso, jistě je vhodné je zařadit. Převážně bych se u jater co nejvíce snažila hlídat původ masa, protože z běžného velkochovu budou játra obsahovat i mnoho škodlivých látek a hormonů. A nezapomínejte, že každým jídlem do těla dostáváte potřebné živiny, je tedy žádoucí, aby bylo co nejkvalitnější a nejvýživnější.

 

paleo-jatra

 

Dobrou chuť!

Hanka

 

Mohlo by vás zajímat:

Whole30 – 1.týden

Whole30 – tipy na jídelníček

 

 

  1. Kuřecí játra nakrájíme na menší kousky a odstraníme bílé části. Pokud vám nevadí, nechte je tam.
  2. Zakapeme olivovým olejem a posypeme dostatečným množstvím čerstvého tymiánu a mletého pepře. Promícháme a necháme asi hodinu odstát v ledničce.
  3. Na pánev dáme lžičku olivového oleje a orestujeme cibuli nakrájenou na půlkroužky.
  4. Následně vložíme játra a restujeme do měkka a do zahnědnutí.
  5. Podáváme se zeleninou nebo s batátovým pyré.

ONLINE KURZY HUBNUTÍ – DOVEDU VÁS KE ŠTÍHLOSTI

VÍCE INFO

Zatím žádné komentáře, buďte první!

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*