- Čas přípravy
- 20 minut
- Délka vaření
- 15 minut
- Obtížnost
- snadné
- Podávání
- 6 porcí
- 100 ml
- kokosové mléko
- 50 g
- kokosový olej
- 3 ks
- vaječný bílek
- 2 ČL
- tapioková mouka
- 150 g
- kokosová mouka
Kokosky patří mezi moji neoblíbenější sladkost, miluji kokosovou chuť, a proto nesmí na vánočním stole chybět. Navíc tyto jsou naprosto bez cukru a bez sladidel.
Máte nějaký svůj osvědčený low carb recept? Nebo se stále chystáte na změnu životního stylu až po vánocích? Neodkládejte to, i při hubnutí s low carb nebo ketogenní stravou si můžete takovéto sladkostí dopřávat. Naučte se stravovat tak, abyste hubli – online kurzy hubnutí
- Kokosové mléko s kokosovým olejem zahřejeme.
- Vsypeme kokosovou a tapiokovou mouku a zamícháme.
- Necháme vychladnout.
- Ušleháme bílky a opatrně po částech vmícháme do kokosové směsi.
- Sáčkem tvoříme malé kokosky na plech vyložený papírem na pečení.
- Pro obměnu můžeme přidat do části hmoty nepražené kakao.
- Sušíme v troubě maximálně na 100 C, dokud nejsou kokosky pevné.
čím nahradit..2 ČLtapioková mouka