Celerová příloha

Kategorie: bez lepku, bez masa, bez mléčných, bez ořechů, bez vajec, lowcarb strava, paleo primal, paleo strava, sacharidy 10 - 15g, strava s nižším GI, vegan, whole30

Prosím čekejte...
Čas přípravy
10 minut
Délka vaření
10 minut
Obtížnost
snadné
Podávání
1 porce
Jídlo
přílohy
Přidal
Přidáno
200 g
bulvový celer
1 PL
olivový olej
Celerová příloha

Pro hubnutí a zdraví je vhodné omezovat klasické přílohy hlavně ve večerních hodinách.  Protože jinak prostě v noci tloustnete, zvedá se vám krevní cukr a často i špatně spíte. Pokud Vám tedy příloha nechybí a zvládnete večeři jen se zeleninou a bílkovinou, je to ta nejlepší volba. Výbornou a zajímavou náhradou za sacharidovou přílohu je právě tento pečený celer. Chuťově je hodně podobný bramborám, a v této podobě dokonce chutná jako osmažené strouhané brambůrky. Příprava je rychlá a jednoduchá. Celer je zdrojem mnoha vitamínů a minerálů, proto by se měl stát pravidelnou součástí zdravého jídelníčku. Obsahuje vitamíny B, C, vápník, sodík, draslík, hořčík, fosfor. Minimálně to stojí za vyzkoušení, a když Vám zachutná, zařazujte ho klidně každý týden.

 

 

Dobrou chuť a pohodové hubnutí!

Hanka

 

Mohlo by Vás zajímat :

Klub pohodového, trvalého a zdravého hubnutí on-line

Po čem tloustneme

Zdravá stolice aneb diagnóza z wc

Líbí se Vám článek. Pak ho sdílejte a lajkujte na Facebooku . Můžete si také ZDARMA stáhnout nový e-book „10 TAJEMSTVÍ O HUBNUTÍ z výživové poradny“ a úspěšně začít hubnout.

  1. Celer okrájíme a nastrouháme na hrubém struhadle.
  2. Pánev zahřejeme, přidáme lžičku až lžíci olivového oleje a nastrouhaný celer restujeme do hněda.
  3. Ihned podáváme, jinak celer změkne.

ZKUS TO S KETO – online kurz hubnutí s ketogenní stravou

Více info

Zatím žádné komentáře, buďte první!

Napsat komentář

Komentáře na webových stránkách odrážejí názory svých autorů a ne nutně názory tohoto webového portálu. Tímto žádáme všechny členy, aby se zdrželi urážek, nadávek a vulgárního projevu. Vyhrazujeme si právo odstranit jakýkoli komentář bez předchozího upozornění nebo vysvětlení.

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Požadovaná pole jsou označena *

*
*