• Na 3 porce
  • šmakoun - mexický
  • konzerva rajčat
  • 200g žampiónů
  • 2 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • červená čočka 200g
  • polévkové koření

Moc ráda vařím zdravá jídla, protože jsou velice rychle hotová. Kam se na ně hrabe klasická česká kuchyně.

Šmakoun je potravina vyrobená z vaječných bílků a výborně se hodí do dietního jídelníčku. Navíc v tepelné úpravě skvěle chutná. Dělají se různé příchutě, já jsem tentokrát vyzkoušela příchuť mexickou. Jako přílohu jsem zvolila červenou čočku, která je ihned hotová. Na závěr jsem ji ochutila polévkovým kořením. Ale můžete vyzkoušet i jinou přílohu. Nejlépe bezlepkovou.

Recept na mexického šmakouna

Šmakouna nakrájejte na kostičky.

Na panvi orestujte na trošce olivového oleje cibuli.

Přidejte nakrájené žampiony a česnek.

Nakonec přisypte pokrájená rajčata.

Vše chvilku poduste a máte hotovo.

 

Dobrou chuť

Hanka

 

Pokud se Vám recept líbí,  lajkujte či sdílejte recept na facebooku. Stáhněte si  ZDARMA  nový e-book „10 TAJEMSTVÍ O HUBNUTÍ z výživové poradny“ a úspěšně začněte hubnout. Budu ráda za každý váš komentář pod článkem.

 

Mohlo by Vás zajímat :

Po čem tloustneme

Zdravá stolice aneb diagnóza z wc

Bramborový nákyp s tempehem