• 75 - 100g ďobáčků
  • 100g jarní cibulky nebo cibule
  • 60g rýže natural

Když potřebuji uvařit co nejrychlejší a bezpracné jídlo, velice často volím kombinaci s ďobáčky. Ďobáčky koupíte dnes již ve většině supermarketů nebo ve zdravé výživě a jedná se o naložené sojové maso připravené ke konzumaci. Je to tedy výborná rychlá večeře nebo oběd. Pokud máte dostatekčasu, naložte si raději sojové maso doma. Budete mít kontrolu na tím, jaký byl použit rostlinný olej, jaké koření a kolik soli. Ďobáčky sklízí úspěch i u mužů, většina klientek je překvapena, že doma partnerům jídlo chutná.

 

Postup:

Dáme vařit rýži. Cibulku orestujeme na trošce olivového oleje a přidáme ďobáčky. Chvilku celé restujeme a přidáme uvařenou rýži natural. A je hotovo. Rychlé, že?

dobacky

 

Sledujte nás na Facebooku a získejte tak nové recepty a návody jako první. Můžete si také ZDARMA stáhnout nový e-book „10 TAJEMSTVÍ O HUBNUTÍ z výživové poradny“ a úspěšně začít hubnout.