• Na jednu porci:
  • zelený chřest 200g
  • žampiony 100g
  • tuňák v olivovém oleji Rio Mare

Chřest prostě zbožňuji pro svoji rychlou úpravu a křupavou chuť. Ten zelený je mi chuťově mnohem bližší. Protože jsem dnes potřebovala vymyslet rychlý oběd, nečekaně mi odpadl oběd v restauraci, padla volba právě na chřest v kombinaci s konzervovaným tuňákem. Vše bylo za 10 min hotovo. Jídlo jsem měla bez přílohy, protože stále dodržuji 30 denní detoxikační program Whole30. 

Recept na chřest s tuňákem

Zelený chřest opláchneme, ulámeme tužší konce a nakrájíme na kousky.

Na olivovém oleji z tuňáka chřest a nakrájené žampióny orestujeme.

Do hotového přidáme maso z tuňáka a prohřeme.

Ihned podáváme.

 

Dobrou chuť

Hanka

 

chřest-se-žampiony